Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/26/2019 in all areas

 1. 3 points
  Nick na v1/v2 (ako ste igrali): Amar_Smith Ako ste igrali, da li ste bili admin/gm/lider i koliko dugo: Da bio Admin 5 vodio Lidere i trebo dobit RAnkUP i zatvori se server,bio sam A5 i vodja Lidera nedje oko Mjesec dana! Zašto želite da testirate mod: Pa vidim da ima unikatnosti,svidja mi se,zelim pomoci ovoj zajednici Osim testiranja, da li možete na još neki način doprineti razvoju?Ako da, kako? :Mogu reklamiranjem,mogu dovest ove svoje raje ako htjednu sto igraju samnom mi se cujemo ured svaki dan i tak! Koliko vremena dnevno možete izdvojiti za testiranje: Mogu 6-7 sati toliko obicno i igram ovu igricu svaki dan! Koje vreme u toku dana vam najviše odgovara za testiranje (kada ste slobodni): pa poslije 21h pa sve do ujutru do 5 sati moze i do 11 nije problem dugo ostajem u vecernjim satima
 2. 2 points
  Nick na v1/v2 (ako ste igrali):Nisam Ako ste igrali, da li ste bili admin/gm/lider i koliko dugo: Vodja helpera na Zari i admin na BlackSchool (DUG PERIOD) Zašto želite da testirate mod: Svidja mi se nacin na koji server funkcionise Osim testiranja, da li možete na još neki način doprineti razvoju? Ako da, kako?: Razviti zajednicu a posebno staff team. Koliko vremena dnevno možete izdvojiti za testiranje: U skoli sam pola dana tako da pretezno navecer do 3 4 ujutru Koje vreme u toku dana vam najviše odgovara za testiranje (kada ste slobodni):Posle 20h
 3. 2 points
  Nick na v1/v2 (ako ste igrali): Danny_Slark Ako ste igrali, da li ste bili admin/gm/lider i koliko dugo: Adm, par mjeseci, nemoj te me drzati za rijec bilo je to davno dosta. Zašto želite da testirate mod: Igrao sam na NLu prije dosta godina, osim toga dosta se razumijem u mysql i opcenito u NL mod(verzija v2), skriptao sam dosta dugo tako da mislim da mogu biti od pomoci sto se tice testiranja moda u najsirem smislu, takoder zelim biti dio projekta u serveru koji se vrijedi uloziti trud, to mi je trenutno plan za daljnje vrijeme (ulagati trud i rad u ovaj server) jer sam vas primjetio jako ozbiljima i vjerodostojnima kao nekad davno na ovoj samp sceni dok mnogi serveri nisu ni postojali. Osim testiranja, da li možete na još neki način doprineti razvoju? Ako da, kako? Koliko vremena dnevno možete izdvojiti za testiranje: Zavrsio sam svoje skolovanje tako da imam inormno puno vremena, imam jako puno iskustva kako s ljudima na samp sceni tako i opcenito oko drzanja servera i skripte, imam dosta podrske iza sebe i smatram dovoljno godina (19),takoder neke od funkcija kojih ja mogu doprinjeti navedene su gore u prethodnoj tezi. Koliko vremena dnevno možete izdvojiti za testiranje: odgovor na zadnjem pitanju... Koje vreme u toku dana vam najviše odgovara za testiranje (kada ste slobodni): Vecernji sati, od pola 9 do 2 ujutro tokom radnih dana, vikendom kontra, cijeli dan osim navecer.
 4. 1 point
  Nick na v1/v2 (ako ste igrali): // Ako ste igrali, da li ste bili admin/gm/lider i koliko dugo: / Zašto želite da testirate mod: Igram na "NL" modovima jos 2013. godine, imam dosta iskustva sto se tice poznavanja moda i koristenja istoga. Takoder, imam zelju pomoci zajednici i napretku razvoja moda jer vidim veliki potencijal u ovoj zajednici.Naravno, htio bi vidjeti kako je to igrati i na pravome NLu :)) Osim testiranja, da li možete na još neki način doprineti razvoju? Ako da, kako?: Marketing team, dovodenjem prijatelja i poznanika koji se bave mapanjem i skriptom.Takoder, pomaganjem oko odredenih detalja i sl.. Koliko vremena dnevno možete izdvojiti za testiranje: 2-3h Koje vreme u toku dana vam najviše odgovara za testiranje (kada ste slobodni): 16h pa nadalje.
 5. 1 point
  Ništa, respawna se na lokaciju gdje je prvobitno bio parkiran, sa 0% oštećenosti. Ne bi valjalo ići duboko, u samu srž, da posle eksplozije auta moramo kupiti novo..