Hoxxy

Administrator
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Hoxxy last won the day on July 20

Hoxxy had the most liked content!

Community Reputation

167 Excellent

About Hoxxy

 • Birthday 03/07/1997

Recent Profile Visitors

1,754 profile views
 1. Polako ulazimo u završnu fazu testiranja, bliži se otvaranje i moramo da proširimo tim testera. Ukoliko ste zainteresovani za ovu ulogu, možete se prijaviti odgovorom na ovu temu tako što ćete popuniti sledeći formular: Nick na v1/v2 (ako ste igrali): Ako ste igrali, da li ste bili admin/gm/lider i koliko dugo: Zašto želite da testirate mod: Osim testiranja, da li možete na još neki način doprineti razvoju? Ako da, kako? Koliko vremena dnevno možete izdvojiti za testiranje: Koje vreme u toku dana vam najviše odgovara za testiranje (kada ste slobodni):
 2. Kako smo navršili 3 meseca aktivnog rada na modu i ušli u 4. mesec, mogu da kažem da je mod u dobroj meri završen i što je važno - skoro potpuno funkcionalan, dakle može se igrati na njemu. Skoro sve mape su završene. Međutim, postoji još stvari koje smo želeli da napravimo (a još uvek nismo), tako da iz tog razloga sada ne mogu da najavim datum otvaranja. Grubo govoreći, ima još oko mesec dana rada na mogu + jedan period intenzivnih testova. Desetak dana pre otvaranja organizovaćemo javno testiranje za koje ćete svi moći da se prijavite i da prisustvujete. Na slikama koje slede možete videti lokaciju i mapu koja će se koristiti za WTM i SCU bazu. Uskoro će biti još informacija. Kliknite na slike da biste ih uvećali. WU-TANG MAFIA SACRA CORONA UNITA
 3. Tuning garaža Moguće je tunirati svaki automobil koji je u vašem vlasništvu. Proces je sličan onome u singleplayer-u, tako da ćete moći da birate svaku pojedinačnu komponentu za svoje vozilo. Sistem nije do kraja završen, tako da sada predstavljamo samo mapu, a drugi deo sledi uskoro. Kliknite na slike da biste ih uvećali.
 4. @HariS @Richy Da li postoji neki konkretan razlog zašto bi njihove baze trebalo da budu blizu jedna drugoj, ili zbog čega ne bi trebalo da budu daleko?
 5. Bande koje će biti na serveru su: Grove Street Family Los Santos Ballas Los Santos Vagos Pošto imamo sjajnog mapera koji velikom brzinom radi sve mape ispočetka, u predstojećim danima ćemo vam predstaviti neke od mapa koje su do sada završene. Slede slike baza sve 3 bande. Kliknite na slike da biste ih uvećali. Kliknite na slike da biste ih uvećali. Tokom vikenda stiže još mapa!
 6. Hoxxy

  War sistem

  WAR SISTEM - War mogu igrati mafije i bande - U waru može učestvovati od 3 do 10 članova po timu - War se može igrati tako što oba tima ulože novac iz budžeta gde pobednički tim odnosi sve, ali može i bez uloga - War može da traje između 10 i 90 minuta - War mogu da pokreću samo admini - Kada admin pokrene war, lideri dobijaju poruku i imaju 90 sekundi da se pripreme i formiraju svoj tim. Nakon 90 sekundi war automatski počinje, a lideri zadržavaju mogućnost da nekog člana izbace i ubace drugog. - U slučaju da je to potrebno, oba lidera imaju mogućnost da pauziraju war na 60 sekundi, a za pauzu postoji cooldown od 3 minuta. - Svi učesnici u waru su na mapi obeleženi markerom u boji svog tima - Omogućen je poseban chat kanal za sve učesnika wara - Trenutno je ubačeno 10 mapa na kojima se može igrati, a u planu je ubacivanje još minimum 5 mapa - Admin ima mogućnost da izabere mapu na kojoj će se igrati ili skripta može nasumično da odabere bilo koju mapu STATISTIKE - U svakom trenutku možete da vidite spisak svih učesnika u waru, skor svakog tima i preostalo vreme - Tokom igre se prate i beleže mnogobrojni parametri, kao što su: broj ubistava, smrti, samoubistava; ukupan izgubljen health, ukupna naneta šteta protivnicima, najviše korišćeno oružje - Po završetku wara, svim igračima se prikazuje scoreboard gde je za svakog učesnika ponaosob izlistan broj ubistava, smrti i načinjena šteta protivnicima, a posebno se izdvajaju igrači sa najmanje/najviše ubistava, smrti, štete, itd. Posle svega ovoga, ispisuje se MVP (most valuable player) SCREENSHOTS - Evo kako izgleda pokretanje wara: - Dialog sa spiskom za ubacivanje/izbacivanje igrača se kreira u trenutku prikazivanja, tako da ćete u spisku za ubacivanje uvek videti samo igrače koji su online i koji nisu već ubačeni u war. - Scoreboard (pregled rezultata na kraju): - Svi podaci osim ovih u centralnom prozoru su vidljivi tokom čitavog trajanja wara. Dakle donja traka sa rezultatom i trenutnim vremenom, kao i igrači oba tima i njihovi skorovi su vidljivi u svakom trenutku. Ukoliko imate predloge za izmene, možete da ih napišete ovde.
 7. Hoxxy

  Bankomat

  BANKOMAT Pošto će postojati određeni trenuci kada u banku neće biti moguće ući, postavljeni su bankomati na mnogobrojnim lokacijama širom mape koji su dostupni u svakom trenutku. - na bankomatima je moguće obavljati sve transakcije kao i u banci (osim podizanja kredita), samo sa manjom količinom novca - da biste mogli da koristite bankomat neophodno je da izvadite kreditnu karticu u banci - prilikom vađenja kreditne kartice dobijate PIN koji je potrebno uneti u bankomat - PIN je automatski generisan i uvek možete da ga pronađete u statsu ako ga zaboravite, a može se i promeniti u neki po vašoj želji - bankomati će moći da se pljačkaju, a o detaljima ću pisati uskoro SCREENSHOT
 8. Dialog sa spiskom svih članova, klik na onoga koga želiš da ubaciš u war.
 9. @DonZU da, lider će i dalje imati opciju da sam bira učesnike.
 10. Hoxxy

  Vozila i auto pijaca

  Biće komanda za respawn, a i vozila će se automatski respawnovati kad se ne koriste neko vreme, pri čemu oštećenost ostaje i nakon respawna. Puštanje muzike sa YT ili sa nekog internet radia.
 11. Hoxxy

  Vozila i auto pijaca

  Ne bi trebalo da uopšte može da dođe do eksplozije. Ako se zapali, povećaće se health taman do granice. E sad, da li će biti nemoguće upaliti ga, i biti neophodno pozvati mehaničara, to ćemo da vidimo. To će potencijalno mnogo da nervira ljude.
 12. VOZILA Sistem vozila se ne razlikuje puno od onoga na šta ste već navikli. Imamo pet tipova vozila, kao i do sada. Izdvojiću glavne karakteristike i promene u odnosu na v2: - sva vozila su trenutno objedinjena u jedan autosalon, ali je moguće da će biti razdvojena na više salona - umesto mogućnosti da posedujete po jedno vozilo od svakog tipa, sada ćete na raspolaganju imati od 3 do 7 slotova za kupovinu bilo kog vozila - pri kupovini vozila se bira i dodatna oprema (cd player, prva pomoć, gps, ...) - nakon kupovine, vozilo je moguće registrovati, ali niste u obavezi da to učinite - registracija se obavlja u opštini, i potrebno je platiti samu registraciju, ali i vađenje novih tablica - tablice imaju fiksnu cenu, dok će cena registracije biti određeni procenat vrednosti vozila (verovatno 10%) - registracija ističe nakon 30 realnih dana, i tada je potrebno platiti produženje registracije, bez novih tablica - tablice su u formatu srpskih i hrvatskih tablica AB 123-CD, ali će biti moguće i platiti za unikatne tablice - tuning garaža će biti nalik na onu u singleplayer-u - moći ćete da birate posebno svaku komponentu za svoj automobil - za svako vozilo se beleži pređena kilometraža - gorivo, health i fizička oštećenost vozila se čuvaju u bazi podataka, tako da i nakon respawna ili restarta servera vozila ostaju u istom stanju u kojem su i bila AUTO PIJACA Auto pijaca predstavlja novi način za trgovinu vozilima. Pored klasične prodaje auto salonu, direktne prodaje igraču i zamene, na novom modu će postojati mogućnost postavljanja vozila na auto pijacu. Princip rada je sledeći: - lokacija auto pijace je na parkingu pored banke, koji je potpuno ograđen - potrebno je platiti ulaz na auto pijacu da bi se vozila mogla staviti na prodaju - ulaz za kupce je besplatan - vozila koja su stavljena na prodaju se ne mogu voziti dok su parkirana na auto pijaci - vozila se automatski ređaju na slobodna parking mesta, ne može se birati gde će čije vozilo biti parkirano - prodavac određuje koliko će novca tražiti za vozilo, a na vrednost može uticati dodatna oprema koju vozilo poseduje, ali i status registracije (da li je vozilo registrovano ili nije). Pređena kilometraža je čisto informativnog karaktera, i nema realan uticaj na vozilo - ukoliko je prodavac bio offline kada je neko drugo kupio njegovo vozilo, on će biti obavešten o uspešnoj prodaji kada bude ušao na server Možete komentarisati i postavljati dodatna pitanja ukoliko ih imate. SCREENSHOTS
 13. @HariS Biće i teritorija, to nisam spomenuo. Teritorije će moći da se zauzimaju ili preotimaju od druge mafije/bande, a biće im u interesu da drže što veći broj teritorija, jer će od njih dobijati svašta nešto korisno. Sada će budžet da igra veliku ulogu, jer će se novcem kupovati enterijeri i vozila i kupovati slotovi za članove i nova vozila. Osim toga, ideja je da lider može da podeli članovima osvojeni novac u waru ili iz pljačke.