Smith

Helper
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Smith last won the day on December 4

Smith had the most liked content!

Community Reputation

95 Excellent

1 Follower

About Smith

Recent Profile Visitors

1,181 profile views
 1. Smith

  NLv3 - OTVARANJE

  Valjda sad nećete bit naporni
 2. Smith

  Pljačka marketa

  Jel ovo limitirano samo na markete ili se mogu svi objekti u kojima se vrši kupoprodaja (Elkor i sl.)?
 3. Ne znam kako bi izgledalo da se doda još jedna zgrada kod WTM, ovamo s desne strane da ne bude ova praznina,a ovamo s lijeve je ok,mislim da bi više priličio to nekom chinatownu stilu. Vjerujem da je mapper zauzet,al eto ako može odvojit minutu,pa da vidimo kako bi izgledalo. Ako se smije predlagat,ako ne ništa onda.
 4. Ma dobra je i prva svakako kasnije možeš izmapat drugu ukoliko bude negodovanja, a ovako možemo stalno pa nećeš nikad moć završit sve mape jer kako vidim ti sam mapaš.
 5. Smith

  War sistem

  Šta si imao prije 10 godina? s0beit, njegov aim je bio previše očit i imao si INV što i nije teško prepoznat. Sad imaš čitova pa možeš i birat koji ti se sviđa. Prije si imao jedan cheat i on se u usporedbi sa ovim i ne može nazvat nekom prednošću. Mislim otiđi na forum samo od nekih servera sa NL modom valjda će ti tad biti jasno kad pogledaš prijave/banove. Danas je igračima bitno da se skine neki Aim i da može pljuvat po ostalim igračima. Sada 80% igrača dođe IG odigra nekoliko warova i samo za to pita ne zanima ga više ništa nakon toga ode off. Mi smo se zabavljali i van wara,uostalom sad ćeš imati i tt,pa onaj kombi šta je Creus naveo,vjerovatno će tu biti još stvari.
 6. Smith

  War sistem

  Zabrani oba buga. Nevjerovatno je kakvih danas sve ima debila. A ovo govorim iz razloga što će forum biti 90% war prijave i kako netko ima aim,rapid i slične gluposti,svakodnevna prozivanja itd itd. Da ne govorim o djeci samo jao.Mada opet šta ja znam,čekat ću mišljenje iskusnjara koje igraju SAMP oko 10 godina.