Anel Delic

Helper
 • Content Count

  325
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Anel Delic last won the day on December 2

Anel Delic had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

About Anel Delic

Recent Profile Visitors

345 profile views
 1. Sve je to dobro,nemozemo ocekivati da odmah sve bude fiksirano .. Uvijek ce tu biti kojekakvih izmjena,noviteta i tako to,pa i poslije opena. Samo naprijed ..
 2. Zasto GSF nema niti jedno biciklo,jako skup vozni park za jednu bandu. Bar na slikama se tako vidi ..
 3. Ono sto je najbitnije je da napredujemo sa radom. Biti ce to sve za 10..
 4. Anel Delic

  War sistem

  U tom slucaju bi se to zloupotrebljavalo vise nego dozvoljeno. Tu definitivno dijelis server u dvije kategorije igraca,war igraci i rp igraci. Samo ovo gore sto sam ja predlozio. Hoxxy nezanima me,ali hocu realizaciju svog prijedloga..
 5. Anel Delic

  War sistem

  Sto se tice mog misljenja vezano za war,nebih ja tu nesto puno niti mudrovao niti komplikovao. 1. Odredio bih jedan odredzeni iznos novca koji bi se uplacivao po ekipi za ucesce u waru. 2. Iznos uplate bi bio malo veci,sto bi podstaklo na to da se ucesnici u waru vise trude,a samim tim bi umanjio stalno zahtjevanje pojedinih Lidera na war . Sto se tice gore pomenutih nagrada za najbolje igrace u waru,za mene bi iznos koji pobjednicka ekipa osvoji bio sasvim dovoljan. 3. Neko je gore vec pomenuo,napravio bih zonu,gdje kada ucesnici u waru pokusaju da izadzu van nje,da ga odmah vrati u odredzeno podrucje. ( Sistem Areja ) Nema novca,nema wara. Stoga lideri moji dragi izvolite..
 6. Anel Delic

  Bankomat

  Sta zakljucujemo iz toga,nedizi lovu sa bankomata jer postoji mogucnost da te vrebaju neke lopovske oci. Ok sada malo ozbiljnije,nego htjeo sam da se nadovezem na ovu temu bankovne kartice. Da bi stvari bile jos realnije,onda treba u sistem ubaciti to da se kartica nakon nekog vremenskog roka mora zamijeniti novom,naravno uz placanje odredzenog novcanog iznosa. I tako svako odredzeno vrijeme do isteka postojece. Cim kartica istekne ukida se mogucnost dizanja novca putem bankomata,sa napomenom : Vrijeme vazenja vase bankovne kartice je isteklo,molimo vas obratite se nekoj od najblizih poslovnica takozvane banke !
 7. Anel Delic

  Bankomat

  Ovaj prijedlog nije za odbaciti,ozbiljno treba razmisliti o ovome,ako je izvodljivo..
 8. Pametan prijedlog,apsolutno podrzavam.. Ovo treba odmah zabiljeziti i obavezno uzeti u obzir.
 9. Prvi vizuelni utisci su prevazisli sva ocekivanja. Za svaku pohvalu.. Meni bi samo bilo zao da sav ovaj trud bude uzaludan,ali necemo razmisljati u tom smjeru,nego u suprotnom .. Hajde Hoxxy pali taj server ..