Snapl

Super Moderator
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by Snapl

 1. Parking kod SCU, ova 4 stubića se spuštaju kada se izlazi sa autom?
 2. Ne moraju biti baze toliko bliske, prepustimo to igračima da zauzimaju, određene dijelova grada. Oživiti se mora cijeli grad, ne treba se samo forsirati određeni dio. Nadam se da će Idlewood goriti. Mislim da je to samo dekoracija.
 3. Lajk ako bi ukinuo stepenice kod GSF, na 4 fotografiji.
 4. Snapl

  War sistem

  Tokom igre najmanje obraćaš pažnju na mapu, a ista ta mapa bude nakrcana igračima i markeri na mapi su jedni preko drugih, to i nije neka prednost, vjeruj mi. Ali, to je na kraju krajeva i nebitno.
 5. Snapl

  War sistem

  Skrenulo se sa teme. Ciljano je postavljen WAR sistem kako bi barem slikovito bili upućeni na isti, ostavite neku ideju da bi isti još bolje unaprijedili. Kakve bi mape još željeli vidjeti? Da se ne bi samo jedna mapa forsirala, želimo da je u upotrebi svih 15 mapa. Biti će mogućnost da server odabere random mapu, na osnovu broja prijavljenih igrača za WAR. Bonus paket? Stvaranje paketa za najboljeg igrača. Kako bi se najbolji igrač tokom igre u WARU nagradio za trenutnu najbolju statistiku može mu se stvoriti paket sa bonus oružjem u bazi protivničke ekipe, po kojeg treba doći. Imao bi određeno vrijeme da isti pokupi + bilo bi mu znatno teže u protivničkoj bazi. Šta bi se nalazilo u paketu? Bilo šta, npr. Molotov koktel, armor itd. Zona? Bilo je situacija, da ekipa vodi, ostalo je nešto malo do kraja i pobjegnu izvan mape, odu na piće u Las Venturas. Da se napravi zona oko mape i da se ista ne može napustiti, jednostavno kada napusti ili da ga vrati ili da mu skida health, pa dokle može. C-BUG ili NO C-BUG dolazi na kraju. A kakav bi želio RolePlay sistem vidjeti? Za dobar RP ti je potrebna samo dobro volja. I, ne sviđa mi se tvoja preporuka za promjenu imena servera.
 6. Snapl

  Bankomat

  Ne razumijem. Kakve veze ima bankomat sa džeparošima i javnim mjestima? Prikazan je sistem kako će bankomat funkcionisati a ne kako će džeparoš lakše ukrasti pare od tebe, mene ili njega. Sigurno je da će se znatno bolje raditi da posao džeparoša bude što moderniji, da neće biti tek tako lahko uzeti novac, krasti na javnim mjestima i sl.
 7. Snapl

  Vozila i auto pijaca

  Ništa, respawna se na lokaciju gdje je prvobitno bio parkiran, sa 0% oštećenosti. Ne bi valjalo ići duboko, u samu srž, da posle eksplozije auta moramo kupiti novo..